Dagje zeilen

De Hoop is geschikt voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsbijeenkomst, themabijeenkomst, relatiedagen of voor “shoppers”, die eerst het outletcentrum Bataviastad willen bezoeken en daarna een High Tea aan boord van de Hoop willen gebruiken of een “sunset-cruise” op het IJsselmeer willen maken.
Kortom de Hoop is veelzijdig en we zullen je wensen graag vertalen in een heerlijke zeiltocht.

BEDRIJFSUITJE ZEILEN OP HET IJSSELMEER

Tijd voor ontspanning én ook een actief programma? Ruimte voor goede gesprekken op een mooie plek? Een bedrijfsuitje zeilen op ons zeilschip is een mooie afwisseling van heerlijke hapjes, genieten van het mooie uitzicht en de handen uit de mouwen steken.

FEESTELIJKE DAG ZEILEN

Een feestelijk dag zeilen op het IJsselmeer. Na een ontvangst met koffie, thee en heerlijke taart, gaan de trossen los. We hijsen dan samen met jullie de zeilen en genieten op het water van het mooie uitzicht, de wind en de zon.
’s Middags serveren we een lunch van versbelegde sandwiches en verse smoothie of huisgemaakte soep. De lunch kan aan tafel gegeten worden of lekker informeel tijdens het zeilen aan dek. Alle tijd om lekker te zeilen en te genieten van het schip en goed gezelschap! Een heerlijk alternatief voor een prachtige verjaardag op het water of een bijzonder jubileum.

TEAMUITJE ZEILEN OP HET IJSSELMEER

Samen op een ongedwongen manier wat tijd doorbrengen. Relaxen én actief bezig zijn. Een teamuitje zeilen op het IJsselmeer is een mooie afwisseling van lekker eten, genieten van het buiten zijn, de handen uit de mouwen steken én tijd voor goede gesprekken bij mooi uitzicht.

PERSONEELSUITJE ZEILEN

Frisse lucht en een weids uitzicht over het water. Een decor van mooie zeilschepen met de havenplaatsjes Volendam en Hoorn aan de horizon. Tijd om met collega’s te genieten van een personeelsuitje zeilen op het IJsselmeer, op een schip waarop iedereen zich thuis en welkom voelt.

JUBILEUM VIEREN OP HET WATER

Iets heel bijzonders organiseren? Zonder tafelschikking en verplichte toespraken? Dan is een jubileum vieren op een zeilschip heel verfrissend! Bij ons kunt u een bedrijfsfeest of huwelijksjubileum op een hele ongedwongen manier vieren. Tijd voor een ontspannen dag met collega’s of vrienden en familie…

VERJAARDAG VIEREN OP EEN SCHIP

Een bijzondere verjaardag op stapel? Zin in een ontspannen dag of avond op het water. Met een gezellige accommodatie en buiten een heerlijk uitzicht? Wij nemen alle zorgen uit handen en u hoeft alleen maar te genieten…

IJsselmeer

Het IJsselmeer is verworden tot het grootste zeilersmekka van Nederland. Er zijn talloze jachthavens met vele honderden ligplaatsen voor Nederlandse zeilers, maar ook veel Duitse en Engelse zeilers bezoeken het IJsselmeer.
Het IJsselmeer is door de dijk van Enkhuizen naar Lelystad verdeeld in twee grote meren. Het Markermeer en het IJsselmeer.
Zeilschip de Hoop heeft haar Ligplaats in Lelystad, in de Bataviahaven, direct naast het bekende outlet centrum. Op een dagtocht met De Hoop kun je dus kiezen of je op het IJsselmeer of het Markermeer wilt zeilen.
Aan het IJsselmeer kun je Urk of Enkhuizen bezoeken en aan het Markermeer vind je Volendam en Hoorn.
Doorgaans zijn de golven op het IJsselmeer matig, zodat je geen last zult hebben van zeeziekte, zeker niet op de De Hoop, want dit schitterend zeilende schip ploegt zich prima door de golven. Over het algemeen blijven de kopjes gewoon op tafel staan tijdens het zeilen.
De bemanning zorgt voor een hapje en een drankje aan boord en als je zelf het stuur wilt vasthouden dan is dat geen enkel probleem. De schipper houdt letterlijk een oogje in het zeil en maakt van jou een heuse stuurman.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist in dagje zeilen op het IJsselmeer!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Zeilvakanties

Caribbean

Grenadines-Martinique

Europa

Griekenland - Turkije

Oceaan

Oceaanzeilen

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI